Ponekad je potrebno distancirati se od svega da biste vidjeli koliko kome značite!

Ponekad je potrebno distancirati se od svega, distancirati se da biste vidjeli koliko kome značite, jer onima kojima doista značite vratit će se k vama i pitati se što se događa, vidjet će da vas nešto tiši i muči te ponudit će svoje rame za plakanje.

Ponekad je potrebno distancirati od svega onoga što smatramo da pripada nama jer samo tako možemo uočiti pravu vrijednost svega i shvatiti koliko smo blagoslovljeni onim što imamo, ne uzimajući ništa od toga zdravo za gotovo.

Ponekad je potrebno distancirati se od svega, distancirati se od svih bitaka koje vodimo, jer samo tako  doista možemo razumjeti koje su od njih naši promašaji jer nam doista ne trebaju u životu. Ponekad je potrebno distancirati od svojih povreda jer one svu našu pažnju usmjeravaju na one koji su nam ih zadali i umjesto da slobodni idemo naprijed neprestano se vrtimo u krugu osvete i izravnavanja računa.

Ponekad je potrebno distancirati od svojih snova da preispitamo jesu li oni doista za nas ili ih želimo samo zato što to izgleda primamljivo ili zato što drugi imaju iste snove. Kada se odmaknemo od njih tada ćemo shvatiti koliki nas od njih doista privlače i svim snagama usmjeriti se prema njima. U istom trenutku shvatit ćemo koliko je onih lažnih među njima od kojih ćemo odmah okrenuti glavu i usmjeriti se u drugom pravcu.

Ponekad je potrebno distancirati od svega što vam se u životu događa i shvatiti sve kao jedan dar, bilo dobro ili loše, shvatiti koliko ništa od onoga što vam se događa nije slučajno i da sve stvari koje su ušle u vaš život imaju svoj smisao. Tek kada se distancirate prepoznat ćete unutarnju vrijednost svega i moći ćete iako umorni i razočarani, opterećeni i povrijeđeni krenuti ispočetka jer ćete shvatiti da sve tako treba biti.

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.