Ne dopustite da na račun ljubavi netko manipulira vama!

Ne dopustite da na račun ljubavi netko manipulira vama.

Ne pristajte na te zakulisne igre kada vas osoba u jednom trenutku obasipa neizmjernim znakovima pažnje a u drugom trenutku ne želi niti da vas pogleda. Nešto tu ne štima! Nešto je tu duboko ranjeno u toj osobi ali i duboko nezdravo u tom odnosu. Izvedite sve svoje odnose na čistac i tražite od drugih da jasno komuniciraju sve potrebe i stanja u vašem odnosu.

Osoba koja vas voli neće vas uvjetovati nečim što trebate učiniti da biste zaslužili njeno vrijeme i njenu pažnju. Neće vam slomiti srce pa se igrati na njegovim krhotinama. Odmaknite se od onih kojima ste samo jedna opcija dok se ne ukaže bolja šansa a onda postajete rezervni igrač u njihovoj igri života. Shvatite da ne postoje idealni uvjeti da se razvije ljubav, postoji samo plodno tlo koje se može njegovati s jedne i druge strane.

Uvijek imajte na umu da je kvalitetan odnos cilj koji nije moguće postići bez napora s obje strane. Kada samo jedna osoba počne praviti napor približavanja a druga se ne pomiče iz svojih nedodirljivih odaja to je znak da je ta zajednički projekt završio. Iako svatko ima različite poglede na to kako bi odnos trebao izgledati, to je daleko manji problem od toga kada drugoj osobi nije nimalo briga što će iz svega na kraju biti.

Ne dopustite da na račun ljubavi netko manipulira vama. Brzo ćete se umoriti kada shvatite da u želji da se približite jedni drugima, uvijek vi morate napraviti veći broj koraka od drugih. Kuda oni okom – vi skokom. No neće tako dovijeka jer izvor energije se brzo potroši kad više nema čime da se napuni.  Nakon nekog vremena shvatite da takav odnos nema smisla. Zadržite dostojanstvo i vidjet ćete da će se ubrzo naći netko će vas voljeti onako kako vi volite njega.

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.