Dan koji imaš nikad se neće ponoviti, ali veći je problem ako ne znaš što ćeš s njime!

Dan koji danas imaš nikada se neće ponoviti, ali mnogo veći problem je ako ne znaš što ćeš s njime.

Zato nikada nemoj reći da ne znaš što ćeš sa svojim životom, predragocijen je da bi mu oduzeo svaki smisao. Toliko je mogućnosti u tvojim rukama da je samo pitanje koju ćeš od njih izabrati.  Male geste ljubaznosti najbolja su terapija na putu života. Nađi zato svakoga dana nekoga kome ćeš ih pružiti i tko će ti ih uzvratiti.

Zato nađi u današnjem danu nešto će ti ugrijati dušu, dati ti razloga da se boriš za nešto vrijedno. Kad shvatiš da nisi samo posjetitelj u ovom vremenu bit će ti jasno da je mnogo opcija koje danas možeš iskušati. Nemoj zato dopustiti sebi da imaš vremena za mržnju, bijes, razočarenje, jer će te uništiti to vrijeme. Pronađi vremena da nekoga voliš, da s nekim izmijeniš neke lijepe osjećaje, da ti današnji dan bude poseban.

Nije samo fraza da postoji svrha za koju si stvoren. Ako svaka biljka i životinja na ovom svijetu ima neki razlog u cjelini postojećeg kozmosa, koliko više razloga imaš ti i koliko tek tih razloga možeš pronaći. Ovo je vrijeme kada trebaš živjeti samo ovaj današnji dan, ne one dane koji su prošli, niti se brinuti za one koji još nisu došli. Ovo je vrijeme kada trebaš izabrati u što ćeš vjerovati shvaćajući da te to oblikuje više od svega.

Dan koji danas imaš nikada se neće ponoviti i zato otresi s njega brige koje si mislio brinuti. Samo tako ćeš primijetiti ljepotu u svijetu koji te okružuje i imati mogućnost uživati u malim trenucima. Ne trebaš danas nikome ništa dokazivati jer vrijeme provedeno u dokazivanju je izgubljeno vrijeme. Trebaš živjeti svoj san i graditi odnose u kojima ćeš tražiti i davati poštovanje gledajući vrijednost u svakome koga život nanosi na tvoj put.

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.