Budite zahvalni za neke neljude u vašem životu, od vas su napravili ljude!

Budite zahvalni za neke neljude u vašem životu, od vas su napravili ljude.

Nažalost neke pogreške dovedu do pravih stvari, neke povrede do dubljeg shvaćanja života i boljeg razumijevanja sebe. Ponekad dok prolazimo duže putove, bolnija iskustva, kompliciranije ljude pitamo se kakvog to sve ima smisla u našem životu a onda kako vrijeme odmiče počinjemo primjećivati kako se kockice same od sebe slažu.

Teško je biti zahvalan nekome tko od tebe čini majmuna, tko se poigrava tvojim emocijama, tko eksperimentira sa tvojom osobnošću ali takve pojave na kraju te natjeraju da malo više razmisliš o sebi, pokušao drugačije posložiti stvari i doneseš neke odluke koje nikada ne bi donio. Nije lako trpjeti poniženja, gledati u leđa ljudima kojima si sve dao i koji od tebe odlaze sa saznanjem da su dobili ono što su htjeli i to na najprljaviji način.

Tu treba mnogo snage, strpljenja sa sobom da se ne potone do zna. Gledati iz živog blata vam sa nadom da je ovo trenutno najgora faza koju prolazite jer ona to doista i jest. Kada se u vama promijene stvari, kada pukne vaš film i dođe vam da otiđete od svega i svih bez riječi tada stavite točku na to poglavlje života. Više od svega izbacite iz svoga uma ono što je bilo i što vas opterećuje i okrenite se onom što želite biti.

Postat ćete nova osoba kada smognete snage i nadiđete sve ono što su neljudi ostavili u vašem životu, kada ruševine koje su nakon njih ostale samo skupite i sastavite sebe iz početka, ovoga puta kao drugu osobu, osobu koja je postala izdržljvija, strpljivija, samostalnija, odgovornija, neovisnija i sada više ne treba nikakvu potvrdu iz vana. Sada razumije što u konačnici znači ta riječ život i doista ga živi.

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.