Ne bježi od jednostavnosti života, ona je savršenstvo u malom!

Ne bježi od jednostavnosti života, ona je savršenstvo u malom.

Život postaje mnogo ljepši kada prvo u svojoj glavi mnoge stvari izvedeš na čistac i kada shvatiš da nisu svi protiv tebe i da ti ne trebaju one maske koje si pripremio za susrete s pojedinim ljudima. Sadašnji trenutak nije još samo jedan od mnogih u vremenu, on je sve što imaš. On je prostor da tvoj današnji dan bude bolji od jučerašnjeg ako priznaš koji su te potezi i odluke doveli do ovoga gdje si sada.

Budi otvoren životu, izbjegni ono što te uvijek vraća u začarani krug negativnih misli i preokupacija. Tvoji snovi nisu tu da budu još jedan obmana u tvom životu, oni su tu da ti budu putokaz u sutrašnjicu koju već nazireš u svom srcu. Bez obzira što će se događati u budućnosti današnji dan ispuni sitnicama koje ti srce vesele. Kada to napraviš i idući dan i onaj iza njega, vidjet ćeš koliko život može biti lijep.  

Svaki put kad radiš ono što voliš tvoje snage jačaju, svaki put kada ideš za onim što je u tvom srcu ovaj svijet pretvaraš u čudesno mjesto jer dokazuješ da usprkos nesavršenostima oko nas i u nama još ima mnogo lijepih stvari kojima treba dati prilike. Samo se malo manje baviti negativnostima, nesigurnostima, onim tko je što rekao i odjednom će se naš fokus usmjeriti na ono što doista trebamo i zaslužujemo.  

U životu možeš zaboraviti na mnoge stvari, ali nikada ne zaboravi na zahvalnost, ne zaboravi na ruku koju ti je netko pružio i vrijeme koje ti je netko darovao jer time ti je dao dobar dio svoga života. Pokaži da znaš cijeniti sve one male znakove pažnje koje dobivaš od drugih i vidjet ćeš kako se tvoj osjećaj sreće povećava a strah i zabrinutost smanjuju. Jednostavan život je kada između tebe i svijeta nema nekih posebnih pregrada i maski, i kada s mirom možeš pogledat na svoj prethodni i jednako tako dočekat svoj novi dan.

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.