Jednom kada zavolite svoju autentičnost sve će stvari sjesti na svoje mjesto!

Jednom kada zavolite svoju autentičnost sve će stvari sjesti na svoje mjesto. Počet ćete život oko sebe gledati drugim očima.

Shvatit ćete da je ono što vam oči kazuju samo jedan oblik stvarnosti i da se iza njega nalazi još tisuće drugih i znat ćete da imate moć izabrati onaj dio spektra koji vam najviše pristaje i koji najviše odgovora vašim unutarnjim crtama. Privilegija je moći razvijati svoju autentičnost jer je ona jedino jamstvo da je vaš život ostaje u vašim rukama.

Jednom kada zavolite svoju autentičnost počet ćete živjeti u harmoniji sa samim sobom, shvatit ćete da to nije neka komplicirana filozofija već jednostavan osjećaj da se osjećate lijepo onda kada ste sam sebi jedino društvo. Jednom kada zavolite svoju autentičnost oslobodit ćete se ljubomore, zavisti, gledanja kakvi su drugi, što rade, čime se okupiraju, jer nećete imati potrebe skupljati mrvice sa tuđeg stola kada ćete u svojoj nutrini pronalaziti neprocjenjivo blago.

Jednom kada zavolite svoju autentičnost nećete se više pretvarati da ste nešto što niste, nećete više pristajati glumiti svakakve smiješne i blesave uloge samo da biste se dodvorili što većem broju ljudi kojima ste na kraju opet jedan običan stranac. Jednom kada zavolite svoju autentičnost shvatit ćete da radovati se životu nije samo jedna od opcija da započnete i završite dan, nego jedini oblik života koji na kraju pruža mir i ispunjenje.

Zato njegujte svoju autentičnost, ne ignorirajte onaj svoj jedinstveni otkucaj srca koji imate, jer svaki pokušaj pretvaranja u nekoga ili nešto drugo na koncu rezultira vašim nezadovoljstvom životom koji živite. Sreća dolazi samo onda kada se usredotočimo živjeti život po vlastitim parametrima i ravnamo se po idealima koje smo mi postavili a ne koje nam nameću drugi. Jednom kad shvatimo da je najvažnija ona veza sa samim sobom razumjet ćemo zašto je autentičan život jedini istinski život.  

Mario Žuvela

Spread the love

Comments

0 comments

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.